Відеоконференція з офісом Cisco в Україні

22 травня відбулася зустріч студентів напряму «Програмна інженерія» з системним інженером Cisco  Анастасією Марченко (м. Київ).

Зустріч стала можливою завдяки
використанню комплексу Cisco TelePresence SX20, що був наданий ERC , компанією-партнером Cisco. Організатор заходу – Центр підготовки інструкторів мережних академій Cisco. Пані Марченко розповіла про свій кар’єрний шлях, який пролягав через роботу в 5 компаніях, навчання в Мережній академії Cisco. Секрет її успіху полягає у постійному навчанні, самовдосконаленні, поєднанні теорії і практики. Зараз пані Анастасія спеціалізується на технологіях для побудови центрів обробки даних, цікавиться віртуалізацією та Big Data.

This slideshow requires JavaScript.

Розповідь викликала у слухачів великий інтерес, тому запитань було багато. Студентів цікавило наступне: Чи багато дівчат працюють на інженерних посадах в Cisco, чи займається Cisco розробкою програмного забезпечення,
які розумні речі використовуються в офісі Cisco, як стати цікавим та впевненим доповідачем, чи залишається вільний час для хобі, що складніше вивчити CCNA чи CCNP, плани на майбутнє.