Другий рік успішної роботи!

Відбулися фінальні заходи другого року проекту з відкриття та розвитку Мережних академій Cisco в коледжах, закладах професійно-технічної освіти та школах Запоріжжя та Запорізької області.

Проект був реалізований Тренінговим центром підготовки інструкторів Академій Cisco при Запорізькій державній інженерній академії, у межах гранту від компанії Cisco Ukraine, за сприяння Департаменту освіти та науки Запорізької обладміністрації, Обласного відділення українського фонду соціального захисту інвалідів.

Викладачі інформатики та компґютерних дисциплін впродовж 2 місяців вивчали курс «Апаратне та програмне забезпечення ПК».

gr160614_5

Сертифікати та схвальні листи за відмінні успіхи у навчанні викладачам вручили
  • заст. зав. кафедри ПЗАС Безверхий А.І.,
  • керівник Тренінгового центру підготовки інструкторів Академій Cisco
    Полякова Н.П.,
  • інструктор Тренінгового центру Кривуляк В.В.

Відкрито 5 нових Мережних академій Cisco.
До Програми Мережних академій Cisco долучилися

Запорізький багатопрофільний ліцей №99,
Запорізька ЗОШ №91,
Запорізький ЗБНВК №106.
З 1 вересня 2014 року в цих навчальних закладах школярі зможуть оволодіти новими знаннями на навичками, отримати сертифікати Мережної академії Cisco, правильно обрати свою майбутню професію.

gr160614_3
Серед нових Мережних академій Cisco дві відкрито в Центрах, які працюють для людей з обмеженими можливостями.
Центр реабілітації змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів в м. Мелітополі буде надавати доступ до курсів Мережної академії для відвідувачів гуртка інформатики.

 

gr160614_4
Запорізький обласний центр професійної реабілітації інвалідів м. Бердянськ вже почав використовувати курс «Програмне та апаратне забезпечення ПК» як складову професійного навчання.