Урочисте відкриття Мережної академії Cisco в Запорізькому загальноосвітньому багатопрофільному НВК №106

8 грудня 2014р. у межах програми профорієнтаційного співробітництва «ЗДІА – Школі» відбулося урочисте відкриття Мережної академії Cisco в Запорізькому загальноосвітньому багатопрофільному НВК №106.

Викладання курсу «Основи апаратного та програмного забезпечення ПК» за матеріалами Мережної академії Cisco починається в НВК як факультативна робота, навчання для учнів 10-11 класів безкоштовне. Близько 30 школярів дізналися багато цікавого про історію Мережних академій Cisco.

Викладач інформатики, інструктор Мережної академії Cisco, Олена Володимирівна Скачкова висвітлила тематику курсу, який пропонується для вивчення. Було продемонстровано прийоми роботи з віртуальними інструментами, які використовуються під час навчання.

Інструктор Тренінгового центру Кривуляк Володимир Васильович прочитав лекцію на тему «Всеосяжний Інтернет».
Директор ЗЗБНВК №106 Олена Анатоліївна Іванішина прийняла емблему Мережної академії Cisco та наголосила на важливості ІТ-знань для кожної сучасної молодої людини, запросивши кожного з присутніх використати свій шанс і отримати ці знання в Академії Cisco.
Завершився захід вікториною та рухливою грою за тематикою мережних технологій.
Школярі, які більше за інших цікавляться інформаційними технологіями, отримали призи з логотипом програми Мережних академій Cisco.

This slideshow requires JavaScript.