Урочисте відкриття Мережної академії Cisco в Запорізькій гімназії №50.

16 січня 2015р.  у межах програми профорієнтаційного співробітництва «ЗДІА – Школі» відбулося урочисте відкриття Мережної академії Cisco в Запорізькій гімназії №50.

cisco

Викладання курсу «Основи апаратного та програмного забезпечення ПК» за матеріалами Мережної академії Cisco починається в гімназії учнів 9 класу.

30 гімназистів дізналися багато цікавого про історію Мережних академій Cisco. Викладач інформатики, інструктор Мережної академії Cisco, Ірина Володимирівна Грінь розповіла про тематику курсу, який пропонується для вивчення.Було продемонстровано прийоми роботи з віртуальними інструментами, які використовуються під час навчання.

Інструктор Тренінгового центру Кривуляк Володимир Васильович прочитав лекцію на тему «Всеосяжний Інтернет».
Директор Гімназії №50 Андрій Юрійович Гузеватий прийняв емблему Мережної академії Cisco та наголосив на важливості ІТ-знань для кожної сучасної молодої людини.
Особливо перспективним навчання в Академії Cisco може стати саме для учнів Гімназії 50, яка спеціалізується на ґрунтовній підготовці з іноземних мов.
Завершився захід вікториною.
Гімназисти, які більше за інших цікавляться інформаційними технологіями, отримали призи з логотипом програми Мережних академій Cisco.

фотозвіт