Центр безперервної освіти Мережна академія Cisco

26 травня відбулося вручення сертифікатів Мережної академії Cisco слухачам Центру безперервної освіти, які отримують другу освіту за спеціальністю «Програмне забезпечення систем». Сертифікати вручив заступник завідувача кафедри ПЗАС, доцент Безверхий Анатолій Ігорович.

Слухачі успішно завершили навчання за курсом CCNA R&SIntroduction to Networks”. Сертифікати та схвальні листи від компанії Cisco отримали 16 слухачів групи СП-14сц.

Теретичне навчання відбувалося через систему Cisco Webex, лабораторні роботи проводилися на реальному обладнання компанії Cisco в лабораторіях кафедри ПЗАС.

This slideshow requires JavaScript.

6 слухачів додатково отримали сертифікати компанії PANDUIT. Вони отримали робітничу професію монтажника мідних та оптичних кабельних систем, пройшовши навчання за курсами компанії PANDUIT.

Компанія PANDUIT– це відомий у світі виробник сучасних інфраструктурних рішень фізичного рівня і стратегічний партнер компанії Cisco не тільки в бізнесі, але і в розвитку програми Мережних академій Cisco в Україні.

Курси з монтажу кабельних систем стали для слухачів ЦБО бонусом при вивченні курсу Мережної академії CCNA R&S “Introduction to Networks”.

Навчання в Мережній академії Cisco доступне для кожного студента ЗДІА через Центр безперервної освіти. Навчайтеся з нами, отримайте свій шанс на успішне професійне майбутнє у світі інформаційних технологій.