РЕГІОНАЛЬНИЙ ЕТАП МІЖНАРОДНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ «IT-UNIVERSE 2014/2015» ПРОЙШОВ В ЗДІА

Перший етап змагань олімпіади проходив заочно, у вигляді on-line тестування студентів ВНЗ, які зареєстровані у якості учасників «IT-Universe 2014/2015». Студенти вишів південно-східного регіону (Запорізька, Донецька, Луганська області), які показали найкращі результати в заочному етапі, зібралися в ЗДІА для вирішення практичних завдань, наданих партнерами олімпіади: компанією D-Link та ЦСО «Проком»

Представник організатора олімпіади, Співтовариства ІТ- директорів України, Андрій Разумовський наголосив на тому, що роботодавці завжди враховують досвід участі студентів в олімпіадах професійного спрямування при прийомі на роботу.

This slideshow requires JavaScript.

Директор ЦСО «Проком» Сергій Бутенко в своєму виступі зробив акцент на значному попиті на спеціалістів з налаштування, програмування та використання продуктів 1С. Конкурс від компанії D-Link «Протоколи, сервіси та обладнання» проходив в приміщенні «Навчально-практичного центру з інформаційних технологій». Знання та навички з основ мережних технологій, мережного обладнання та проектування мереж продемонстрували студенти ЗДІА та ДонНТУ м. Красноармійськ
В конкурсі «Використання 1С:Бухгалтерія 8» змагалися студенти ЗНУ та ЗДІА. В приміщеннях ІОЦ ЗДІА конкурсанти мали необхідні технічні умови для вирішення реальних практичних завдань.

Змагання в обох конкурсах тривали 4 години. За результатами перевірки робіт студентів будуть визначені учасники національного фіналу олімпіади.

Змагання першого, відбіркового етапу олімпіади «IT-Universe 2014/2015» в інших конкурсах ще тривають.
Реєструйся, змагайся, не втрачай свого шансу.